E3D - illustrerar din vision!

Tre snabba 

 

Vad är E3D?

En liten bildstudio med fokus på byggbranschen som drivs av mig, Kalle Eliasson sedan 2001. Kontoret ligger i Södertälje och  merparten av mina kunder sitter häromkring, i Stockholm eller inåt Mälardalen. Tack vare teknikens under går det utmärkt att anlita mig även om du råkar befinna dig längre bort än så!

 

Vad gör E3D?

Bilder! Enkla skisser, fotomontage och fotorealistiska illustrationer. Vanligtvis föreställande hus som är tänkta att byggas, ibland något helt annat. En och annan animation blir det också. Sedan en tid tillbaka erbjuder jag även panoramavisningar, ett alldeles utmärkt sätt för t.ex mäklare att visa upp en nyproducerad bostad. (Kontakta mig för mer info!). 

 

Varför anlita E3D?

Med 14 års erfarenhet av arkitekturvisualisering och hundratals projekt bakom mig vet jag vad jag gör. Innan vi kör igång ett projekt går vi igenom vad ni ska ha bilderna till, vilka underlag som krävs, när allt måste vara färdigt samt vad det kommer att kosta. När projektet väl är igång får ni löpande uppdateringar på bilderna så att ni tidigt kan se om ni vill justera något. Allt för att ni som kund ska känna er trygga med att ni får det ni vill ha, och för att jag själv om möjligt ska slippa sitta med sista-minuten-ändringar natten före en inlämning =). 

Jag har inte femtioelva olika kunder utan lever på att de kunder jag har blir nöjda och glada och återkommer med nya uppdrag. Flera av mina uppdragsgivare har jag jobbat med ända sedan starten 2001.